Waarom?

Steeds meer mensen willen helemaal van bank veranderen. Zeker na de kredietcrisis, omdat daardoor duidelijk werd dat bepaalde banken onverantwoord met ons geld omgaan, beleggen in risocovolle onduidelijke producten en zichzelf ook nog eens vette bonussen uitreiken.
En nu de kredietcrisis wat voorbij lijkt, blijken banken gewoon weer hun oude gewoontes op te pakken en doen of er niets gebeurd is. Terwijl de 'gewone man' nog steeds de negatieve effecten ondervindt van die crisis (vermindering van inkomen, daling huizenprijzen, bezuinigingen, werkloosheid), stijgen de salarissen en bonussen van bankiers weer als nooit tevoren.

Sites als Verhuis je geld! en Van Spaarbank Veranderen spelen al korter of langer in op de behoefte van consumenten op zoek zijn naar betere banken en/of hogere rentes. Deze site biedt nu ook een heldere vergelijking van kosten en andere voorwaarden van betaalrekeningen bij de Nederlandse banken die betaalrekeningen aanbieden (MET of ZONDER internet). U kunt nu makkelijk een eerste vergelijking maken van de betaalpakketten. Toegevoegd zijn kosten van een eventuele credit card.

Deze site is half juli 2011 gelanceerd, en zal - als daar behoefte aan blijkt - worden uitgebreid met betaalrekeningen voor studenten en minderjarigen.
Andere suggesties voor aanvullingen of verbeteringen zijn van harte welkom.
HIER KUNT U DE VERGELIJKING MAKEN